Vlaardingse sigarenbandjes - Vlaardingen in beeld en verhaal

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vlaardingse sigarenbandjes
Rages komen uit het niets, blijven een korte of lange tijd, om stilletjes aan weer te verdwijnen. Sommige rages zijn grootschalig en laten een lange indruk na, andere rages zijn minder evident aanwezig en worden moeiteloos overgenomen door weer een nieuwe rage die velen in de ban houdt.

Hier vind u de ons bekende Vlaardingse sigarenbandjes.

Andere Rages

Vlaardingse speldjes     Vlaardingse sigarenbandjes     Vlaardingse suikerzakjes
Vlaardingen in beeld en verhaal
Vlaardingse bedrijven
Vlaardingse sigarenbandjes
Sigarenbandjes zijn een lange tijd populair geweest en werden door velen verzameld. Het ging zelfs zover, dat er sigarenbandjes werden gemaakt van niet bestaande sigarenmerken. Dit om verzamelaars te verleiden deze te kopen. Sigarenbandjes zijn vaak zeer fraai ontworpen en voorzien van uiteenlopende onderwerpen. Bij de meeste merken worden de ontwerpen van serienummers en volgnummers voorzien. Verzamelaars onderscheiden onder andere seriebandjes, fabrieksbandjes, klassieke bandjes en reclamebandjes.Vlaardingen in beeld en verhaal
Vlaardingse sigarenbandjes
Heeft u een sigarenbandje wat voor ons onbekend is, wellicht wilt kunt u er een foto van maken en naar ons versturen. Dat kan hier. Dank u wel.

Misschien zijn er ook nog wel andere Vlaardingse verzamelingen waar we iets mee kunnen. Suikerzakjes, lepeltjes, u mag het zeggen.
Vlaardingen in beeld en verhaal
Vlaardingse gebouwen
Diversen
Mozaiek sigarenbandjes

Lees ook: De Stadskraan spreekt.


Lees ook: De hoekselijn. Een reis door de geschiedenis van de Hoekse lijn

Free counters!
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu