Maasboulevard - Vlaardingen in beeld en verhaal

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Maasboulevard is een straat in de Vettenoordsepolder (VOP), in het Delta gebied. Waarschijnlijk zo geheten omdat de straat langs de Maas is gelegen.
2017
Intocht Sinterklaas
2017
Stoomboot en pietenboten varen Oude Haven binnen. Zaterdagmorgen net na 09:00 uur voer Sinterklaas met zijn pieten de Oude Haven van Vlaardingen binnen. De grote stoomboot "Spanje", gevolgd door 3 Pietenboten volgepakt met cadeautjes.
Intocht Sinterklaas
2016
26 mei 2016 De Harmony of the Seas vaart langs Vlaardingen, gezien vanuit het Delta hotel.

"24 mei , precies vijf jaar geleden, heb ik mijn huidige partner Claudia Poulssen leren kennen en later ook voor de eerste keer ontmoet in het Delta hotel. Dus het idee was al snel geopperd om die dag onder het genot van een drankje in het Deltahotel de Harmony of the Seas te gaan bekijken. Dus vol goede moed rond een uurtje of half vijf opgestoomd naar het Delta hotel. "goedemiddag, waar kan ik u mee van dienst zijn", vroeg het meisje beleefd. We willen graag iets drinken zeiden we nog vol goede moed. "heeft u gereserveerd" vroeg het meisje. Nou nee, moest dat dan? Ja meneer, mevrouw we zitten al tien dagen volgeboekt.
Pardon, "sorry, Ik heb alleen nog een tafeltje bij de open haard". Nou laten we dat dan maar doen, dat is tenminste nog iets. Ondanks dat we niet hadden gereserveerd en een plekje bij het raam er niet meer was, hebben we ons toch prima vermaakt. Dus bekijk hier het resultaat van een paar gezellige uurtjes, mede mogelijk gemaakt door het altijd vriendelijke personeel, van het Deltahotel.

Met dank aan Ed Verbaarschot voor zijn ongelofelijke getoeter.
"
Persoonlijke noot. Aad Mostert.
Prachtige Zwart/wit foto's van het Delta Hotel. We zien hier foto's van de binnenkant als ook de buitenkant. Prachtig om te zien. De foto's zijn gemaakt rond 1963.
Video Harmony of the Seas
Aad Mostert
Delta Hotel 1963
(c) Onbekend
Lees ook: Lever's Zeep maatschappij

Lees ook: Vlaardingse molens

Free counters!
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu