Disclaimer - Vlaardingen in beeld en verhaal

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie
Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een verhaal, foto's of ander beeldmateriaal te plaatsen. Wij streven er naar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.
Verzamelde (persoon)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Informatie verstuurd via ons contactformulier worden verzonden via een externe server via een beveligde verbinding.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Vlaardingen in beeld aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om de website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Vlaardingen in beeld of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Vlaardingen in beeld. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming van Vlaardingen in beeld.

Teksten straatnamen

Teksten (herkomst) geplaats bij de straatnamen zijn afkomstig van Wikipedia (c)

Klachten

Vlaardingen in beeld neemt geen verantwoordelijkheid voor ingezonden foto's aangaande het beeldrecht. Mochten er ondanks de grote zorgvuldigheid van Vlaardingen in beeld aangaande ingezonden beeldmateriaal zich situaties voordoen aangaande beeldrecht, dan kunt u dat via ons contactformulier aangeven. Vlaardingen in Beeld zal dit dan in onderzoek nemen en indien correct het beeldmateriaal verwijderen.
Free counters!
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu